بهترین وکیل آدم ربایی شیراز
آدم ربایی به چه معناست؟
به طور کلی، آدم ربایی به منزله خارج کردن یا حبس یک فرد بر خلاف میل او، بدون داشتن اختیار قانونی برای انجام آن است. عمل آدم ربایی می تواند با وسایل فیزیکی، اجبار یا کلاهبرداری انجام شود.
تصور عموم این است که آدم ربایی به راحتی تحقق نمیپذیرد. و در شرایط سخت صورت میگیرد. در صورتی که طبق بررسیهای وکیل ادم ربایی شیراز، این جرم به راحتی اتفاق میافتد و نیاز به شرایط سخت و خاص ندارد.
انواع آدم ربایی و مجازات آن
نحوه اثبات جرم آدم ربایی
برای اینکه فردی بتواند آدم ربایی را در دادگاه اثبات کند. باید از وکیل آدم ربایی شیراز کمک بگیرید. نحوه اثبات جرم آدم ربایی و ادله آن به شرح زیر است:
- اقرار
با اینکه اقرار فردی علیه خودش معمولا کمتر اتفاق میافتد، اما اقرار مرتکب آدم ربایی یکی از ادلهی موجه برای اثبات این جرم است.
- شهادت شهود
شهادت شهود علاوه براینکه در اثبات جرم آدم ربایی بسیار موثر است در اثبات سایر جرائم نیز مهم و کارساز است. شهادت در صورتی مورد قبول دادگاه واقع میشود که شهود با چشم خود ادم ربایی را دیده باشند.
- اطلاعات مطلعین و تحقیق محلی
اطلاعات مطلعین و تحقیق محلی در نحوه اثبات جرم آدم ربایی نقش به سزایی دارد. این دلیل زمانی استفاده می شود که اطلاعاتی از نحوه ربوده شدن و ربایندگان در دست نباشد. در چنین شرایطی قاضی تحقیق با تحقیقات محلی و کسب اطلاع از مطلعین سعی در کشف واقعه مینماید.
- علم قاضی
علم قاضی میتواند نقش ویژهای در اثبات جرم داشته باشد. به علم قاضی ادله معنوی هم گفته میشود. علم قاضی میتواند از اسناد و مدارکی که به دست آمده و یا گفته ها و صحبت های متهمین، شهود و… حاصل شود. مجموع دستاوردهای قاضی محکمه در اثبات جرم آدم ربایی موثر بوده و با اثبات جرم مرتکب به مجازات محکوم میگردد.
اثبات بی گناهی در آدم ربایی
براساس یک قاعده کلی، اثبات جرم با مدعی میباشد؛ چراکه اصل بر برائت است. بنابراین در صورتی که فردی مدعی بی گناهی باشد و ادعا داشته باشد که با رضایت فرد مقابل او را جابه جا کرده و یا اینکه فرد مقابل با او رابطه دوستی داشته، میتواند خود را بی گناه جلوه دهد.
مجازات آدم ربایی
طبق ماده 621 کتاب تعزیرات قانون مجازات اسلامی، مجازات آدم ربایی ساده، از 5 تا 15 سال حبس است و در صورتی که سن مجنی علیه کمتر از 15 سال بوده یا ربودن با استفاده از وسیله نقلیه باشد یا به مجنیعلیه آسیب جسمی یا حیثیتی وارد شود، مرتکب به حداکثر مجازات یعنی 15 سال حبس محکوم خواهد شد و در صورت ارتکاب جرایم دیگر به مجازات آن جرم نیز محکوم میشود. در بخش قوانین آدم ربایی به طور مفصل به این بحث پرداختیم.
نحوه شکایت و رسیدگی به جرم آدم ربایی
شکایت از جرم آدم ربایی، توسط شاکی، با ثبتنام در سامانه ثنا، تنظیم شکایت نامه جرم آدم ربایی، مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی جهت ثبت و ارسال شکواییه به دادسرا و دادگاه صالح رسیدگی به جرم، صورت میگیرد.
پس از ثبت شکواییه و ارسال آن، به دادسرای محل وقوع جرم، پرونده تشکیل شده و دادسرا برای بررسی ادله و انجام تحقیقات مقدماتی اقدام میکند. و سپس بسته به اینکه ادله، برای انتساب عنوان مجرمانه، به متهم، کافی بوده یا خیر، اقدام به صدور قرار جلب به دادرسی یا قرار منع تعقیب نماید.
قرار منع تعقیب در صورتی صادر خواهد شد که ادله برای انتساب عنوان مجرمانه به متهم کافی نباشد. با صدور قرار منع تعقیب و قطعیت آن، پرونده، مختومه می شود. با صدور جلب به دادرسی و صدور کیفرخواست از سمت دادستان، پرونده برای رسیدگی و صدور حکم به دادگاه کیفری فرستاده میشود.
مشاوره و انتخاب بهترین وکیل آدم ربایی شیراز
آدم ربایی از دسته جرمهایی است که نمیتوان بدون مشورت درمورد آن اقدام کرد. چنانچه چنین مسئلهای برایتان پیش آمد بهتر است ابتدا با یک وکیل مجرب آدم ربایی در شیراز مشورت کرده و سپس برای شکایت اقدام کنید. در بسیاری از موارد آدم ربایی، مجرم قصد خود از انجام این کار را دوستی و شوخی با فرد بیان می کند. در این موارد می توانید با وکیل پایه یک دادگستری سجاد محمدی بهترین وکیل شیراز، مشورت کنید چرا که عدم پیگیری و رسیدگی به جرایم آدم ربایی وقوع این جـرم را افزایش خواهد داد.
شماره وکیل آدم ربایی شیراز
برای تنظیم نوبت جلسه مشاوره با وکیل آدم ربایی شیراز سجاد محمدی با شماره 09171235873 تماس بگیرید.
سوالات متداول
نحوه شکایت از جرم آدم ربایی با ثبت شکواییه از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی می باشد که جزئیات این امر در متن مقاله ارائه شده است.
مجازات آدم ربایی بسته به عوامل مختلف که در مقاله به آن ها اشاره کردیم، از 2 تا 5 سال و حبس بیش از 5 سال تا 10 سال می باشد.
آدم ربایی از جرایم غیر قابل گذشت است. و رضایت شاکی فقط می تواند باعث مجازات متهم شود. حتی اگر شاکی پرونده فوت کند حق گذشت با ورثه اوست