ارتباط با وکیل پایه یک دادگستری 

بهترین وکیل مشروبات الکلی در شیراز

بهترین وکیل مشروبات الکلی در شیراز

مصرف مشروبات الکلی یا به اصطلاح شرب خمر به عنوان جرم شناخته شده و امروزه در جامعه بسیار دیده می‌شود. قانون برای هر عملی که جرم بداند مجازات در نظر گرفته است و فرد مرتکب عمل مجرم شناخته می‌شود از همین رو در این مقاله وکیل شیراز در مورد انواع مجازات مشروبات الکلی و بهترین وکیل مشروبات الکلی در شیراز مطالبی را بیان می‌کنیم. به خاطر داشته باشید که نقش بهترین وکیل شیراز در چنین پرونده هایی بسیار مهم است.

حکم شرعی شرب خمر چیست؟

مجازات شرب خمر هشتاد ضربه شلاق است. در صورتی که اقدام به مصرف به صورت علنی و در ملا عام و معابر عمومی صورت گرفته باشد، مجازات به صورت هشتاد ضربه شلاق به اضافه‌ی دو تا شش ماه حبس در نظر گرفته شده است. این مجازات برای کسی که الکل را بخرد، بفروشد، بسازد و یا حمل کند عبارت است از 74 ضربه شلاق، شش ماه تا یک سال حبس و پرداخت جزای نقدی معادل 5 برابر ارزش کالا.

بهترین وکیل مشروبات الکلی در شیراز
مجازات انواع جرائم مشروبات الکلی

مجازات انواع جرائم مشروبات الکلی

  • مجازات مصرف مشروبات الکلی

بنابر ماده ۲۶۴ قانون مجازات اسلامی مشروبات الکلی تحت عنوان مسکر به معنای مست‌کننده شناخته شده و خوردن، تزریق و تدخین، فرقی نمی‌کند کم باشد یا زیاد، جامد باشد یا مایع، مرتکب مجازات می‌شود.

همانطور که پیش از این گفتیم، طبق ماده 265 قانون مجازات اسلامی مجازات مصرف مسکرات هشتاد ضربه شلاق در نظر گرفته شده است.

همچنین بنابر اطلاعات بهترین وکیل مشروبات الکلی در شیراز، در مصرف مشروبات الکلی مست شدن یا مست نشدن فرد، تأثیری بر میزان مجازات او نخواهند داشت و نیز مجازات مصرف مشروبات الکلی از نوع حد می‌باشد و دادگاه نمی‌تواند در میزان آن تخفیف دهد مگر این‌که ضرر جانی بیش از حد یا موجب مرگ فرد شود.

  • مجازات نگهداری مشروبات الکلی

به گفته بهترین وکیل مشروبات الکلی در شیراز و بر اساس ماده ۷٠۱ قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات، مجازات نگهداری مشروبات الکلی شش ماه تا یک ‌سال حبس و تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش تجاری مشروب در نظر گرفته شده است.

مجازات نگهداری بدون در نظر گرفتن میزان مشروبات الکلی بوده و درصورتی که نگهداری مشروبات همراه با مصرف آن باشد مرتکب به مجازات مصرف و نگهداری مشروبات الکلی محکوم می‌شود.

  • مجازات حمل مشروبات الکلی

بنابر تبصره یک ماده 703 قانون مجازات اسلامی، زمانی که میزان مشروبات الکلی بیش از بیست لیتر باشد مجازات حمل برای آن درنظر گرفته می‌شود. در چنین شرایطی اگر حمل مشروبات الکلی با اطلاع خود مالک باشد و آگاهی داشته باشد، وسیله به نفع دولت ضبط می‌شود، اما اگر مالک اطلاعی نداشته باشد مجرم علاوه بر جرائم حمل به پرداخت جریمه نقدی به میزان قیمت وسیله نقلیه نیز محکوم می‌شود.

  • مجازات واردات مشروبات الکلی

مطابق با ماده 703 قانون مجازات اسلامی وارد کردن مشروبات الکلی قاچاق محسوب می‌شود. فرد وارد کننده بدون در نظر گرفتن میزان الکل وارد شده به شش ماه تا پنج سال حبس، 74 ضربه شلاق و پرداخت جزای نقدی معادل 10 برابر ارزش تجاری مشروبات الکلی محکوم می‌شود.

طبق اظهار نظر بهترین وکیل مشروبات الکلی در شیراز، بر اساس تبصره سه ماده 307 قانون مجازات اسلامی  دادگاه هیچ گاه نمی‌تواند حکم به تعلیق اجرای مجازات قاچاق دهد اما شما با مشورت با بهترین وکیل مشروبات الکلی در شیراز با توجه به توانایی و تخصص او می‌توانید در میزان مجازات از قاضی دادگاه تخفیف بگیرید.

مجازات خرید و فروش و ساخت مشروبات الکلی

قانون مجازات اسلامی در ماده 702 در این مورد بیان داشته است که هر گاه فرد مشروبات الکلی بسازد، بخرد، بفروشد و یا در معرض فروش قرار دهد به شش ماه تا یک ‌سال حبس و تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و همچنین جریمه جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش تجاری مشروبات الکلی محکوم می‌شود.

مجازات فردی که محلی برای شرب خمر ایجاد می‌کند

مطابق ماده 704 قانون مجازات اسلامی اگر کسی محلی برای شرب خمر ایجاد کند به سه ماه تا دو سال حبس، هفتاد و چهار ضربه شلاق و یا پرداخت یک میلیون و پانصد هزار ریال تا دوازده میلیون ریال جزای نقدی و یا هردو محکوم می‌شود.

همچنین طبق گفته های بهترین وکیل مشروبات الکلی در شیراز، درصورتی که مردم را به آنجا دعوت کند به مجازاتی مشابه مورد قبل محکوم می‌شود و اگر فردی هر دو جرم را با هم مرتکب شده باشد، به حداکثر مجازات محکوم می‌شود.

مجازات رانندگی در حالت مستی

مطابق ماده 718 قانون مجازات اسلامی، هرگاه راننده مست بوده و باعث ایجاد خسارت مالی یا جانی برای شخص دیگری شده باشد، دادگاه می‌تواند فرد را به بیش از دو سوم حداکثر مجازات مشخص شده در ماده‌ی فوق محکوم کند. این به این معناست که رانندگی در حالت مستی مجازات را تشدید می کند. همچنین دادگاه می تواند علاوه بر مجازات فوق، راننده را به مدت یک تا پنج سال از حق رانندگی یا تصدی وسایل موتوری محروم کند.

اثبات جرم مصرف مشروبات الکلی

بنابر گفته های بهترین وکیل مشروبات الکلی در شیراز، اثبات جرم مصرف مشروبات الکلی به چند مورد بستگی دارد. از جمله این موارد می توان به این اشاره کرد: علم قاضی، اقرار متهم و یا وجود شواهد و مدارک بر علیه او.

  • اقرار متهم

برای اینکه اقرار یک متهم برای مصرف الکل مورد قبول واقع شود فرد باید به سن قانونی رسیده باشد و بالغ و عاقل و آشنا به مجازات و احکام مربوط به مصرف مشروبات باشد.

  • شهادت گواهان

شهادت گواهان زمانی مورد قبول واقع می شود که افراد شاهد عاقل، بالغ و به دور از هر گونه دشمنی و غرض شخصی با فرد متهم باشند.

  • علم قاضی

علم قاضی در مورد مصرف مشروبات الکلی نقش تعیین کننده‌ای برای فرد مجرم دارد، چراکه قاضی تعیین می کند اقرار متهم و شهادت شاهدین به واقعیت نزدیک بوه یا خیر.

مرجع رسیدگی به مجازات مشروبات الکلی
مرجع رسیدگی به مجازات مشروبات الکلی

مرجع رسیدگی به مجازات مشروبات الکلی

رسیدگی به جرایم مشروبات الکلی ابعاد مختلفی دارد. بنابراین مرجع رسیدگی به این جرایم به علت متفاوت بودن نوع جرایم نیز با هم فرق خواهد داشت. به گفته بهترین وکیل مشروبات الکلی در شیراز بر اساس ماده 303 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392 و قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، رسیدگی به جرم قاچاق مشروبات الکلی که از خارج از کشور وارد می‌شود به عنوان قاچاق کالاهای ممنوعه در صلاحیت دادگاه انقلاب است اما سایر موارد مربوط به ساخت و حمل و نگهداری مشروبات الکلی در صلاحیت دادگاه‌های کیفری عمومی است.

نقش وکیل در تخفیف مجازات مشروبات الکلی

قانون مجازات اسلامی در ایران برای حمل و نگهداری و یا قاچاق مشروبات الکلی مجازات زیادی را در نظر گرفته است. بنابراین اشخاصی که مرتکب این جرم می‌شوند حتما مورد مجازات قرار می‌گیرند؛ چراکه انجام این عمل در ایران جرم محسوب می شود و قانون مجازات اسلامی به صراحت و به روشنی به بیان مجازات فرد متهم پرداخته است. بنابراین شاید در تبدیل و تخفیف مجازات، قانون مجازات اسلامی راهی را باز گذاشته باشد، مثلا جرم مشروبات الکلی برای بار اول یا مجازات حمل مشروب برای اولین بار.

اما این دلیل نمی شود که با هر مجازاتی متهم انتظار تخفیف در مجازات را داشته باشد، بنابراین پیشنهاد ما به آن دست از افرادی که شاید هم ناخواسته درگیر همچین جرمی شده و مرتکب جرم فروش مشروبات الکلی برای بار اول شده اند، این هست که برای این امر پیچیده (تقاضای تخفیف مجازات مشروبات الکلی) حتما از طریق وکیل اقدام نمایند چرا که وکلا افرادی متخصص و آگاه هستند و قبل از همه ی ما با این قوانین و تغییر و تحولات آن آشنایی پیدا کرده اند.

بهترین وکیل متخصص مشروبات الکلی

چنانچه به جرم شرب خمر و یا مصرف مشروبات الکلی بازداشت شدید، بهترین وکیل مشروبات الکلی در شیراز به شما کمک می کند که پرونده به نفع شما پیش برود. از همین رو داشتن وکیل مشروبات الکلی در شیراز با توجه به تخصص، توانایی و علمی که دارد و همچنین آشنایی با رویه قضایی دادگاه های مختلف و روش رای دادن قضات می‌تواند برای شما در راستای مجازات، تخفیفی را برای شما به ارمغان بیاورد.

هزینه وکیل مشروبات الکلی در شیراز

هزینه وکالت بهترین وکیل مشروبات الکلی در شیراز بطور توافقی و بر مبنای تعرفه حق الوکاله با وکیل مربوطه تعیین می‌شود.


سوالات متداول

از جمله سوالاتی که بیشتر از وکلای مشروبات الکلی پرسیده می شود می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

آیا بعد از اجرای حد جرائم مشروبات الکلی در سوء پیشینه افراد منعکس می‌شود؟ بله

آیا مجازات شرب خمر شامل حال افراد غیر مسلمان هم می‌شود؟ خیر. طبق اصل 13 قانون اساسی مملکت اگر که اقلیت های دینی عمل شرب خمر را در فضای عمومی انجام ندهند، شامل مجازات نمی شوند. این اشخاص در اجرا مراسم دینی و در مکان‌های خصوصی خود قادر به این عمل خواهند بود.

دریافت مشاوره از بهترین وکیل مشروبات الکلی در شیراز  

مسائل و پرونده‌های مربوط به مشروبات الکلی امروز در جامعه یکی از شایع ‌ترین جرائمی است که قانون ‌گذار مجازاتی را برای آن در نظر گرفته‌ است، که پیشنهاد می‌شود بدون اطلاعات و تخصص هیچ اقدامی نکنید؛ هدف از این مطلب آشنایی شما با مجازات‌های مشروبات الکلی و حوزه وظایف بهترین وکیل مشروبات الکلی در شیراز بود. اگر همچنان سوالی در این مورد دارید می‌توانید با ما در تماس باشید و از مشاوره بهترین وکیل شیراز بهره ببرید.