ارتباط با وکیل پایه یک دادگستری 

وکیل اجرت المثل در شیراز

وکیل اجرت المثل در شیراز

پرونده های اجرت المثل یکی از رایج ترین اموری است که در دادگاه های خانواده به وکلای این حوزه محول می شود. زمانی که زن در دوران زندگی از دستورات شوهر تبعیت کرده باشد، شامل این حق قانونی می شود. در صورتی که اعمال زن مشمول تمکین و خیارات خاص نشوند، پاداش انجام امور تحت عنوان اجرت المثل به زن پرداخته خواهد شد. وکیل اجرت المثل رسیدگی به این قبیل پرونده های حقوقی را ساده تر می کند. شما می توانید در جریان اداره این امور و اثبات حق دریافت آن به وکلای این حوزه مراجعه کنید. 

اجرت المثل

چه زمانی اجرت المثل به زن تعلق می گیرد؟

در صورتی که زن برخی از امور محوله را به صورت اختیاری و بدون داشتن وظیفه قانونی انجام دهد، شامل حق قانونی اجرت المثل خواهد شد. در میان این امور می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. تربیت فرزندان 
  2. رسیدگی به امور مدرسه کودک و وظیفه ایاب و ذهاب او
  3. رسیدگی به وضعیت سلامت کودک مانند انجام امور واکسیناسیون

در انجام هر یک از این امور شرایطی برای زن تعیین شده و در جلسات دادگاه سوالاتی از او مطرح می شود. به طور مثال در دادگاه از زن می پرسند که برای انجام این امور حقوقی تعیین کرده بوده یا خیر؛ در این وضعیت اگر زن جواب مثبت دهد، اجرت المثل به او تعلق نمی گیرد. اما اگر بگوید برای انجام این امور قصد دریافت حقوق نداشته، شامل دریافت این حقوق قانونی می شود. به طور کلی انجام امور باید به دستور شوهر و بدون دریافت حقوق و مزد در ازای انجام آن ها صورت گرفته باشند. 

اعتراض به رای اجرت المثل

یکی دیگر از موارد مورد تاکید وکیل اجرت المثل، روش های اعتراض به رای صادره در خصوص رسیدگی به این امور است. در صورتی که طرفین دعاوی اجرت المثل قصد اعتراض داشته باشند، باید از یکی از گزینه های زیر استفاده کنند:

  1. واخواهی از رای اجرت المثل زوجه
  2. اعاده داده رسی رای زوجه
  3. اعتراض به رای اجرت المثل توسط اشخاص ثالث
  4. فرجام خواهی از رای 
  5. تجدیدنظر خواهی زوجه

در صورتی که زوج یا زوجه به احکام صادره اعتراض داشته باشند با ارائه دادخواست تحت عناوین نام برده شده اعتراض و شکایت خود را اعلام کرده و مراحل را پیگیری می کنند. قانون گذار این روش ها را برای رسیدگی مجدد به پرونده های اجرت المثل مشخص کرده است. 

دریافت اجرت المثل بعد از طلاق 

اجرت المثل ایام زوجیت پس از طلاق هم قابل مطالبه خواهد بود. به طور کلی با انجام طلاق، حقوق اجرت المثل نادیده گرفته نمی شود و زوجه همواره می تواند برای دریافت این حقوق قانونی اقدام کند. در صورتی که در فرایند دادرسی به امور طلاق، زوجه به اجرت المثل اشاره نکند و اقدامی برای دریافت آن انجام ندهد، پس از طلاق هم می تواند این حقوق را از زوج مطالبه نماید. در این زمینه باید تقاضای مطالبه اجرت المثل با روش های رایج به دادگاه تقدیم شود. 

وکیل اجرت المثل در شرایطی که زوجه به وظایف خود عمل نکرده باشد نیز مطالبه حق دریافت اجرت المثل را انجام می دهد. زوجه در این وضعیت هم می تواند اجرت المثل دریافت کند. حق مطالبه اجرت المثل کاملا مستقل بوده و به استیفای عمل غیر ربطی ندارد. 

در شرایطی که مسئله طلاق از سوی زوج مطرح شده باشد، با وجود ترک وظیفه زوجه، همچنان پرداخت پاداش اجرت المثل بر عهده مرد است. در این شرایط دادگاه با صدور حکم عدم سازش، حق دریافت اجرت المثل را برای زوجه صادر می کند.

البته مطالبه اجرت المثل ربطی به تقاضای طلاق ندارد و زوجه بدون ارائه تقاضای طلاق هر زمان که بخواهد برای دریافت این حقوق قانونی اقدام خواهد کرد. 

نکات مهم در مورد اجرت المثل

اگر زوجه بخواهد بهای وظایفی که در طول مدت زندگی خود با زوج انجام داده دریافت کند، از حق اجرت المثل استفاده خواهد کرد. بهترین وکیل شیراز راهکارهای قانونی بی شماری برای رسیدگی به این پرونده ها ارائه می دهد. با این روش ها زوجه در زمان طلاق یا فوت شوهر می تواند اجرت المثل خود را دریافت کند. تاکنون قوانین بی شماری برای رسیدگی به این حقوق قانونی تصویب شده اند که در راستای حمایت خانواده مورد استفاده قرار می گیرند. شما می توانید با حضور بهترین وکیل اجرت المثل، از بهترین روش ها برای دریافت این حقوق قانونی استفاده کنید. 

شرایط دریافت اجرت المثل 

اگرچه پرداخت اجرت المثل زوجیت بر ذمه زوج است. اما باید دید زوجه در چه شرایطی می تواند اجرت المثل خود را دریافت کند؟ در این خصوص به تبصره 336 قانون مدنی رجوع می شود. بر مبنای آن اساس و پایه دریافت این حق قانونی موارد زیر هستند:

اعمال خارج از وظیفه

برخلاف باور عامه مردم، انجام برخی از امور منزل بر عهده زن نیست؛ از میان آن ها می توان به آشپزی، شست و شوی ظروف، نظافت و… اشاره کرد. زوجه می تواند برای انجام این خدمات از زوج اجرت المثل دریافت کند.

به علاوه انجام برخی از امور در جریان زندگی ارزش اقتصادی دارد و زوجه می تواند بابت انجام آن ها نیز اجرت المثل خود را مطالبه کند. بهترین وکیل شیراز بر اساس شرایط عرفی، اعمالی که زن می تواند در ازای آن ها اجرت المثل دریافت کند را مشخص می کند. 

پیروی از دستور شوهر

در صورتی که شوهر در طول دوران زندگی، دستوراتی برای انجام وظایف روزانه زن داده باشد و زوجه به این دستورات پایبند بوده باشد، در زمان طلاق می تواند برای انجام آن ها اجرت المثل دریافت کند. در این شرایط پرداخت اجرت المثل هم لازم است و هم کافی است. 

تقاضای طلاق از سوی زوج

بهترین وکیل اجرت المثل در خصوص دریافت اجرت المثل به شرایط تقاضای طلاق نیز اشاره دارد. در خصوص دریافت این حق قانونی، تقاضای طلاق باید از سوی زوج مطرح شده باشد. در این شرایط زوجه مستحق دریافت اجرت المثل خواهد بود. در این شرایط اگر زوج ثابت کند که زوجه از شرایط ازدواج و تعهدات مربوط به آن تخطی کرده، اجرت المثل به زن تعلق نمی گیرد.

در هر یک از شرایط نام برده شده میزان اجرت المثل زوجه بر اساس قوانین روز و شرایط خانواده تعیین خواهد شد. 

نحوه مطالبه اجرت المثل 

شما می توانید با استفاده از خدمات بهترین وکیل شیراز، در راستای دریافت حق قانونی اجرت المثل اقدام کنید. در این زمینه می توانید دادخواست دریافت اجرت المثل را به صورت مستقیم به دفاتر الکترونیکی قضایی ارائه دهید. ضمن ارائه این دادخواست باید پیوست صفحات اول و دوم شناسنامه و عقدنامه را نیز ارائه دهید. در این حالت دادخواست شما به یکی از شعبات امور خانواده در محل مورد نظر ارجاع می شود.

بهترین وکیل اجرت المثل شرایط دریافت این حقوق در زمان طلاق را نیز مشخص می کند. در صورتی که پروسه طلاق را پشت سر می گذارید، باید به نحوه تقاضای طلاق در دادگاه برای رسیدن به حق قانونی اجرت المثل دقت داشته باشید. 

نحوه محاسبه اجرت المثل

اجرت المثل چقدر است و بر اساس قانون حمایت از خانواده چه حدود مبلغی برای آن تعیین می شود؟ نرخ اجرت المثل بسته به شرایط خانواده متفاوت خواهد بود. قاضی دادگاه بر اساس توان مالی مرد و نرخ و رویه موجود، اجرت المثل را مشخص می کند. در این زمینه تعداد سال های زندگی و شرایط زن در منزل نیز مورد  توجه قرار می گیرد. 

در برخی پرونده ها به درخواست یک یا هر دو طرف دعوا، تعیین اجرت المثل به کارشناسان دادگستری سپرده می شود. در این وضعیت هیات سه نفره یا پنج نفره کارشناسی وارد عمل شده و با در نظر گرفتن شرایط خانواده، این حدود قانونی مشخص خواهد شد. در این زمینه میزان درآمد و دارایی مرد و تعداد فرزندان مورد توجه کارشناسان قرار می گیرند. 

در چه صورت اجرت المثل به زن تعلق نمیگیرد

برای رسیدگی به این امور قانونی و حقوقی باید به شرایطی که در آن اجرت المثل به زن تعلق نمی گیرد دقت داشته باشید. ضرورت حضور بهترین وکیل شیراز برای رسیدگی به این پرونده ها بیشتر احساس می شود. بیشترین ریسک عدم تعلق اجرت المثل به زن، مربوط به زمانی است که تقاضای طلاق از سوی زوجه مطرح می شود. در صورتی که زوجه تقاضای طلاق داشته باشد، دریافت اجرت المثل دشوار یا غیر ممکن می شود.
بهترین وکیل اجرت المثل در خصوص شرایط ضمن عقد و حقوقی که به موجب آن برای زوجه به عمل می آید نیز همواره نکاتی را ذکر می کند. در صورتی که زوجه از این شرایط بهره مند باشد، از حق قانونی اجرت المثل برخوردار نخواهد بود.

به علاوه وکیل اجرت المثل شرایط اثبات انجام خدمات زن در منزل را نیز مشخص می کند. زن باید ثابت کند که امور خانه داری را در طول مدت زندگی بدون انتظار جبران انجام داده است. در غیر این صورت نمی تواند از این حق قانونی استفاده کند. 

به طور کلی با وجود خدمات بهترین وکیل شیراز، شرایط دریافت این حقوق قانونی با در نظر گرفتن وضعیت خانواده مشخص خواهد شد. اما برخی حدود قانونی برای عدم تعلق اجرت المثل وجود دارند:

  1. زمانی که زوجه فاسد شناخته شود. 
  2. زمانی که زوجه از دستورات شوهر تبعیت نکند. 
  3. اگر زن با هدف خیره به انجام امور خانه داری پرداخته باشد. 

مشاوره برای وکالت اجرت المثل

با توجه به میزان پیچیدگی پرونده های اجرت المثل در امور خانواده و زوجیت، حضور یک وکیل باتجربه در پیشبرد بهتر اهداف پرونده ضرورت دارد. در این زمینه باید به انتخاب یک وکیل آگاه، با تجربه و کاردان اهمیت دارد.

سجاد محمدی یکی از باسابقه ترین وکلای امور خانواده و پرونده های مرتبط با این حوزه بوده و سال های سال در این زمینه تجربه کسب کرده است. اگر به دنبال بهترین وکیل شیراز برای رسیدگی به این امور حقوقی و خانوادگی می گردید، از مشاوره های حرفه ای سجاد محمدی استفاده کنید. 

وکیل اجرت المثل

بهترین وکیل شیراز فرایند دریافت اجرت المثل پس از فوت شوهر را برای شما ساده تر می کند. در این امور باید میزان ارثیه ای که پس از شوهر باقی می ماند مشخص شده و به دنبال آن اجرت المثل پرداخت شود. به همین خاطر حضور یک وکیل در جریان این پرونده ها اهمیت زیادی دارد. به طور کلی این حق قانونی بر ذمه زوج است و با فوت یا جنون یا سفه از بین نمی رود و زوجه در هر شرایطی می تواند آن را دریافت کند. 

با این وجود پیچیدگی امور قانونی، نیاز به حضور مشاورین حقوقی این حوزه را افزایش می دهد. وکیل اجرت المثل با اعلام دعوای دریافت اجرت المثل ایام زوجیت در این زمینه به شما کمک می کند. این راهکار حتی در شرایطی که اموال باقی مانده بین وراث تقسیم شده باشد نیز قابل اجرا خواهد بود. 

هزینه وکیل اجرت المثل

سجاد محمدی بهترین اطلاعات را در قالب جلسات مشاوره در اختیار موکلین قرار می دهد. در ادامه کار حق الوکاله نهایی بر اساس نرخ قانونی تصویب شده در این حوزه مشخص خواهد شد. 

شماره وکیل اجرت المثل شیراز

برای تنظیم نوبت جلسه مشاوره با وکیل اجرت المثل در شیراز سجاد محمدی با شماره 09171235873 تماس بگیرید. 

سوالات متداول

نمی‌توان رقم دقیقی را برای هزینه وکیل اجرت المثل در شیراز ذکر کرد. این هزینه به نوع پرونده شما بستگی دارد، و در جلسه مشاوره مشخص می‌شود. برای مشاوره با بهترین وکیل طلاق شیراز روی لینک بزنید.

وکیل اجرت المثل در شیراز در حل پروندۀ طلاقِ موکل کمک زیادی است، و کارهای قانونی لازم را با توجه به تبصره‌ها و قوانین حاکم در کشور اجرایی می‌کند. موضوعی که به موفقیت سریع‌تر و ساده‌تر می‌انجامد.

بله. همراه بودن بهترین وکیل اجرت المثل در شیراز می تواند روند پروسه طلاق را برای شما بسیار سریع تر و آسان تر کند. 

امتیاز خود را ثبت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *